Handledager Sport Norge Askøy

Postet av Erdal Idrettslag den 19. Nov 2019

Benytt muligheten til å kjøpe inn julegaver hos vår samarbeidspartner Sport Norge Askøy!

25.000kr fra BKK til rensestastasjoner

Postet av Erdal Idrettslag den 18. Jul 2019

Erdal IL fikk 25.000kr fra BKK til rensestasjon for gummigranulat på  Erdal kunstgress. Tusen takk til BKK for dette flotte bidraget!!

kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019

Hei alle sammen!Det er nå på tide med utsendelse av kontingent for Erdal IL. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og en av grunnene til at vi kan gi cupstøtte, avslutningsgaver og mat, utstyr, gratis cup påmeldinger og bidra til sosiale tiltak i klubben. Vi har i Erdal IL et mål å ha blant de aller laveste kontingentene på øyen og ingen treningsavgift. De seneste årene har det gått noe tregt å få inn disse pengene til klubben. Jeg håper alle som nå snart mottar e-post om kontingent betaler inn så snart som mulig, slik at vi kan fortsette med lav kontingent og gi det meste ut igjen til våre unge medlemmer!Alle som betaler kontingenten før 15 juni er med i trekningen av signert Branndrakt  Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!

Kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019

Hei alle sammen!

Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!

25.000kr til klubben🙌

Postet av Erdal Idrettslag den 29. Mai 2019

Erdal IL får 25.000kr fra Askøy energi etter stemmekonkuranse!
Tusen takk til alle som har stemt på oss!!