Erdal Cup 2018

Postet av Erdal Idrettslag den 15. Apr 2018

Erdal Cup 2018

Erdal IL har nettopp avsluttet en lang Erdal cup med en fantastisk helg hvor solen stakk innom hele helgen. Det har vært avviklet kamper siden 5 mars for alderen 6-19 år.

Det har vært stekt vafler og kokt kaffe i timesvis av foreldre og personer tilknyttet både Erdal , Østsiden og Ask. Spillere fra nevnte klubber har utført en rekke oppgaver ifm cupen og sammen er cupen vel gjennomført i år.

Erdal IL er svært fornøyd med innsatsen som er lagt ned for å sikre inntekter til klubben, som igjen generer tilbud til våre barn!!

Tusen takk til cupgjengen, foreldre, trenere, spillere og personer tilknyttet Erdal, Ask og Østsiden FK.

Takker også alle som har meldt på lag og håper å se alle igjen til neste år da Erdal Cup arrangeres for 40 året på rad!!

Tusen hjertelig takk til alle som har hjulpet til  i år!