...

spv.PNGSponsor

Erdal IL og Sparebanken Vest fortsetter det gode samarbeidet

08.03.14

I 2004 gikk Sparebanken Vest inn som hovedsponsor for Erdal IL. 10 år seinere er samarbeidet fremdeles like bra og denne uken ble det signert en ny 3 års avtale.
Sparebanken Vests kjerneverdier er "nær, vennlig, dyktig og engasjert". I dette ligger det blant annet at banken er sterkt lokalt forankret og skal være en med - og støttespiller for lokalmiljøene i Hordaland og Sogn og Fjordane.
På samme måte arbeider Erdal IL - lokalt forankret og med kjerneverdier som utstråler det samme som Sparebanken Vest.
Erdal IL er meget fornøyd med avtalen og det gode samarbeidet vi har hatt med Sparebanken Vest gjennom disse 10 årene, og ser frem til 3 nye fremgangsrike år for begge parter.
  

  

Test skuddfoten under Erdal Cup lørdag 10. april

08.04.10

Lørdag 10. april starter årets Erdal Cup for de minste lagene.

Denne dagen vil vi også få besøk av vår hovedsponsor, Sparebanken Vest. De vil stille med det velkjente laserteltet der du kan få testet skudd foten. Kanskje du har har fått litt mer kraft i skuddet siden forrige gang laserteltet var på plass i 2007?

Sparebanken Vest vil også arrangere noen uhøytidelige konkurranser med flotte premier. Start ca. kl. 13.00.

Velkommen.

ec200706.JPG

strek.JPG
Del på Facebook
strek.JPG  


Sparebanken Vest og Erdal IL forlenger sponsoravtale

07.10.09

Den nye avtalen gjelder for perioden 2010 - 2012 og er en forlengelse av avtalen vi har hatt siden 2004. Avtalen innebærer blant annet draktreklame, skiltreklame samt profilering av av Sparebanken Vest under Erdal Cup.

Også Sparebanken Vests kjerneverdier; "nær, vennlig, dyktig og engasjert" står sentralt i avtalen og Erdal IL forplikter seg til å vektlegge disse verdiene i sitt arbeid for nærmiljøet på Erdal. 

Begge parter uttrykte stor tilfredshet med sammarbeidet og vi i Erdal IL ønsker å takke Sparebanken Vest for tilitten og ser frem til et godt sammarbeid de neste 3 år.

   

Fantastisk gave fra Sparebanken Vest

18.04.09

Under Erdal Cup i dag fikk Erdal IL en sjekk pålydende 20.000 kroner fra Sparebenken Vest. Sjekken var en gave i forbindelse med at Erdal Cupen i år er 30 år. Sparebanken Vest har vært vår hovedsponsor siden 2004 og denne gaven bekrefter det gode samarbeidet vi har hatt gjennom disse årene.

Vi i Erdal IL takker så mye for gaven og lover at den skal brukes fornuftig.

IMG_1914.jpg
Joy Hunhammer fra Sparebanken Vest overrakte en sjekk på 20.000 kroner til Robert Paulsen og
Geir Stølen i Erdal IL

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************