Klubbeffekter

Erdal IL har hatt stor suksess med klubbdressene som er blitt tilbydt våre medlemmer de siste årene. Det at samtlige spillere har hatt en felles treningsdress, har gitt klubben en identitet utad og de enkelte lag en fellesskapsfølelse på trening og på kamper.

Erdal IL har derfor gleden av igjen å kunne tilby sine medlemmer et godt tilbud på kvalitets treningstøy fra SELECT. Gjennom en storavtale med  Sport Norge Askøy på Askøysenteret og subsidiering fra Erdal IL, er vi stolte av å kunne gi våre medlemmer tilbud på Erdals klubbkolleksjon. Trykket består av en Erdal IL logo, Sport Norge logo og Sparebanken Vest logo. I tillegg får du medlemmets initialer (maks 3 bokstaver). I kiosken kan du kjøpe skjerf og lue med Erdal logo :-)

Klubbtilbud Erdal IL

Gjelder til 31 mars 2018

Klikk på bildet for nettside

Hvordan går en frem for å anskaffe noe fra klubbkolleksjonen?

Dra til Sport Norge Askøy på Askøysenteret og si du er medlem av Erdal IL.

Finn ut hvilken størrelse du har behov for.

Oppgi dine initialer

Avtal tid for henting av klubbdress, eller vent til trykking er ferdig.

Betal og dra hjem med ditt nye Erdal IL klubbplagg!

Se forøvrig også hjemmesiden til Sport Norge og Select for ytterligere tilgjengelig eprodukter:

Eventuelle spørsmål om klubbdkolleksjonen kan rettes til Erdal IL på tlf 988 82 896.