God jul og godt nyttår!

Postet av Erdal Idrettslag den 26. Des 2019

God Jul & Godt nyttår!

2019 nærmer seg slutten, ett år med mange opplevelser for våre medlemmer! Vi har hatt besøk av Mons Ivar Mjelde på treningsfeltet, vi har samlet klubben flere ganger og heiet fram byens stolthet SK Brann. Vi møtte opp mannsterk St Hans på Erdal Beach, vi har spilt mange kamper i serien, vi har deltatt på cuper og det er brukt timer på treningsfeltet.

Vi sprengte gymsalen på avslutningen og det er skapt vennskap og samhold i klubben og med Ask Fotball. Noen har spilt sin kanskje siste kamp i Erdal drakten og skal fortsette i Østsiden FK, noen har nettopp startet sin karriere og skal få oppleve fantastiske idrettsøyeblikk!

Vi ønsker å si takk til alle som har bidratt til klubben i en eller annen form og håper at vi også i 2020 vil gå i TAKT med bygden! Med dette mener vi at vi ønsker å skape tilhørighet, ansvar, kompetanse og tillit til våre medlemmer!!

Til slutt takk til alle som har oss som sin grarotandel mottaker!

 


0 Kommentar

Handledager Sport Norge Askøy

Postet av Erdal Idrettslag den 19. Nov 2019

Benytt muligheten til å kjøpe inn julegaver hos vår samarbeidspartner Sport Norge Askøy!
0 Kommentar

25.000kr fra BKK til rensestastasjoner

Postet av Erdal Idrettslag den 18. Jul 2019

Erdal IL fikk 25.000kr fra BKK til rensestasjon for gummigranulat på  Erdal kunstgress. Tusen takk til BKK for dette flotte bidraget!!


0 Kommentar

kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019Hei alle sammen!Det er nå på tide med utsendelse av kontingent for Erdal IL. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og en av grunnene til at vi kan gi cupstøtte, avslutningsgaver og mat, utstyr, gratis cup påmeldinger og bidra til sosiale tiltak i klubben. Vi har i Erdal IL et mål å ha blant de aller laveste kontingentene på øyen og ingen treningsavgift. De seneste årene har det gått noe tregt å få inn disse pengene til klubben. Jeg håper alle som nå snart mottar e-post om kontingent betaler inn så snart som mulig, slik at vi kan fortsette med lav kontingent og gi det meste ut igjen til våre unge medlemmer!Alle som betaler kontingenten før 15 juni er med i trekningen av signert Branndrakt  Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!

0 Kommentar

Kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019

Hei alle sammen!


Det er nå på tide med utsendelse av kontingent for Erdal IL. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og en av grunnene til at vi kan gi cupstøtte, avslutningsgaver og mat, utstyr, gratis cup påmeldinger og bidra til sosiale tiltak i klubben. Vi har i Erdal IL et mål å ha blant de aller laveste kontingentene på øyen og ingen treningsavgift. De seneste årene har det gått noe tregt å få inn disse pengene til klubben. Jeg håper alle som nå snart mottar e-post om kontingent betaler inn så snart som mulig, slik at vi kan fortsette med lav kontingent og gi det meste ut igjen til våre unge medlemmer!


Alle som betaler kontingenten før 15 juni er med i trekningen av signert Branndrakt  


Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!


0 Kommentar

25.000kr til klubben🙌

Postet av Erdal Idrettslag den 29. Mai 2019


Erdal IL får 25.000kr fra Askøy energi etter stemmekonkuranse!
Tusen takk til alle som har stemt på oss!!


0 Kommentar

Handledager Sport Norge Askøy

Postet av Erdal Idrettslag den 16. Mai 2019

Benytt sjansen til å handle fra blant annet klubbkolleksjonen til reduserte priser! 


0 Kommentar

Sammen mot barnefattigdom

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Mai 2019

«Sammen mot barnefattigdom»

Samarbeid mellom Askøy kommune og lag og foreninger på Askøy.

I Erdal IL ønsker vi at alle barn skal kunne delta, uavhengig av foreldrenes økonomi. Vi kan være med å legge til rette for dette. Vi har mulighet til å være med å dekke eksempelvis turneringer/turer, utstyr samt kontingent. Hvis dette er aktuelt for at ditt barn skal kunne delta kan du ta kontakt med: Bjørn Ove Astrup/98882896/post@erdal-il.no. Den som tar imot din henvendelse har taushetsplikt!


I nær framtid sendes kontingenter ut fra Erdal IL. På grunn av dårlig økonomi kan dette for noen være en utgift som ikke er mulig å dekke. Vi ønsker at alle barn skal kunne delta uavhengig av foreldrene sin økonomi. Hvis dette er en utfordring for deg ta kontakt med: Bjørn Ove Astrup/ 98882896/ post@erdal-il.no, så kan vi være med å legge til rette. Den som tar imot din henvendelse har taushetsplikt!


Alle skal få mulighet å være med!


Mvh

Erdal IL


0 Kommentar

Nok en anneledes dugnad!!

Postet av Erdal Idrettslag den 7. Mai 2019

Hei!!

Hjelp oss gjerne med å vinne 25.000 kroner. Ta deg til til ett tastetrykk :-)


Askøy Energi


Hei og takk for din søknad!

            

Tusen takk til alle dere som har sendt oss søknader på små og store prosjekter! I år var det ekstra mange søkere og vi har lest gjennom hver eneste en og kan slå fast at det er utrolig mye bra innsats i lokale lag og foreninger. Vi har trukket ut tre finalister som skal konkurrere om de tre pengesummene:

Premie

            

Premien dere kjemper om er henholdsvis 25 000, 15 000 og 10 000 kroner! Flest stemmer gir høyeste premie.

            

For finalistene

            

Nå gjelder det å sanke så mange stemmer som mulig til sitt prosjekt. Vi anbefaler derfor at du bruker linken nedenfor til å dele på foreningens nettside, facebook, instagram eller andre sosiale medier og selvfølgelig på alle medlemmenes egne sider. Del og stem i vei! 

            

Stemmeperiode frem til tirsdag 21. mai 2019.

            

For dere som ikke ble trukket denne gangen takker vi for søknaden!


0 Kommentar

En annerledes dugnad for ERDAL IL ! Brann - Ranheim

Postet av Erdal Idrettslag den 30. Apr 2019

Dette blir gøy!! :-)
   
   Vi GRATULERER ERDAL IL som vinner av kampopplevelsen;
   Brann-Ranheim søndag 5/5 2019 kl. 18:00
   
   Dere vil disponere BRANNBUSSEN fra Erdal kl. 16:45 til Brann stadion og retur etter kampen, samt 50 billetter til kampen.
   
   Vi håper premien faller i smak hos laget og støttespillere.
   
   Det er bare til å sette i gang og samle troppene!
   
   Vi oppfordrer alle som er med til å ta bilder (både før, under og etter turen) og dele på instagram #egemed   #TideBrannbussen @Tide.no samt eget lagnavn.


 Dette ble en suksess!!


 Jeg trodde vi skulle slite med å fylle 67 billetter, men der tok jeg feil!!

 Fristen for påmelding er nå gått ut og det er sendt bestilling på ekstra buss og nesten 100 ekstra billetter!!  Totalt har 163 personer sagt at de vil være med å hente første 3 poenger på Brann stadion i år !!
 Det må jeg si!  

 Klubben har besluttet å legge ut penger for å skape en happening for våre medlemmer og det er kjekt å se at det er så godt engasjement rundt klubben!!


06.05.2019 kl 1035

Erdal Idrettslag på Brannkamp 🙂

 Dette ble ett kjempearrangement for klubben og hele 170 stk meldte seg på!! 

 Vi reiste til stadion med #tidebrannbussen samt at forelder i klubben trådde til og kjørte 1 buss for oss, i tillegg ble det samkjøring for foreldrene som ble med på kamp.

 På fansonen var det aktiviteter for våre unge medlemmer og besøk av blant annet Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen. Videre gikk ca 60 stk til den ærefulle oppgaven som flaggbærere rundt baneområdet og fikk stå på banen under nystemten 🙂. Dette var en oppgave som ble tatt på alvor🙌

 Mange stilte i klubbkolleksjon og heiet ivrig på Brann under hele kampen. Dessverre ble det ikke 3 poeng, men en trøst var besøk av Gullbrann i bussene etter kampen!😊

 Alt i alt ble dette en fantastisk dag som jeg er helt sikker på har styrket samholdet i klubben og gitt motivasjon til sesongen som akkurat er i gang. Dette var gøy!!

 Stor takk til Tide for denne flotte opplevelsen og Brann som har vært meget serviceinnstilt🙌

 Kjempedag for våre unge medlemmer og voksne rundt klubben!😊👏

 #egemed #tidebrannbussen #brann #kampopplevelsen #erdalil0 Kommentar

Besøk av Mons Ivar Mjelde

Postet av Erdal Idrettslag den 28. Apr 2019

Mons Ivar Mjelde var i går på besøk på Erdal Idrettsplass. Ett samarbeid mellom Ask fotball, Østsiden FK og Erdal IL fikk Mjelde til å utføre en treningsøkt med spillere i klubben. Her var trenere i alle nevnte klubber observatører og fikk forhåpentligvis inspirasjon til framtidige treninger i klubbene. Dagen ble avsluttet med ett godt foredrag og gode historier fra karrieren til Mons Ivar Mjelde.


Stor takk til Mons Ivar Mjelde som kom på besøk til oss :-)


0 Kommentar

Støtt oss med grasrotandelen

Postet av Erdal Idrettslag den 16. Apr 2019

Erdal IL fikk inn rekordsum via grasrotandelen i 2018. Over 200.000 kroner ble generert til klubben, som igjen blir brukt på våre medlemmer i alderen 6-12 år. Dette dekker utstyr, påmeldinger til serie og sosiale tiltak i regi av klubben. I 2018 økte det fra 5 % til 7 % på summen som gis til lag og foreninger. Dette vil si at din grasrotmottaker får 7 kr av hver hundrelapp det tippes for.

TAKK til alle som har lagt oss til som grasrotmottaker!!!


0 Kommentar

Erdal Cup 2019

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Apr 2019

Erdal Cup 2019 er over og arrangementet er gjennomført for 40ende gang! Erdal IL vil takke for en fantastisk periode med utallige kamper i alderen 6 til 15 år 🙂 Cupen ble avsluttet i dag med kamper for de aller yngste. Her har vi opplevd en fantatisk spillerglede og stolte barn som fikk en velfortjent pokal og applaus fra scenen.

 Vil også benytte anledningen til å takke alle som har bidratt inn til cupen!! Det er lagt ned utallige timer med dugnad og rundt 400 personer har vært i sving den siste måneden med forskjellige oppgaver ifm cupen! Bare å ta av seg hatten!

 Spesiell takk til Erdal cup komiteen som har losjet cupen igjennom eksemplarisk, Østsiden Askøy FK som har hatt sine medlemmer i sving og Vestsiden - Askøy og Ask Fotball som har lånt oss sine 3er baner! Tusen hjertelig takk!!

 Neste år fyller cupen 40! Da håper vi at det blir liv og røre på baneomeådet og full gymsal når nye barn skal i ilden og skape idrettsminner for livet!

 Hvis noen ønsker å være med på laget og skape en fantastisk ramme til neste år, så ikke nøl med å ta kontakt.

 Håper vi ser alle lag igjen til neste år!


0 Kommentar

Erdal Cup

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Apr 2019

Erdal Cup


Jobben med å planlegge Erdal cup er i gang! Det er mange engasjerte personer som stiller opp med frivillig arbeid for klubben. Dette er en jobb som er helt uvurderlig for Erdal IL. Erdal Cup er klubbens viktigste inntektskilde og henter inn en stor del av driftsbudsjettet!


Erdal IL takker for ett enormt engasjement og er helt sikker på at Erdal Cup 2020 vil bli enda bedre enn fjorårets cup :-) Cupen fyller da 40 år og vi håper på liv og røre på baneområdet :-)

0 Kommentar

Erdal Cup 2019

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Apr 2019


Erdal Cup 2019 er over og arrangementet er gjennomført for 40ende gang! Erdal IL vil takke for en fantastisk periode med utallige kamper i alderen 6 til 15 år 🙂 Cupen ble avsluttet i dag med kamper for de aller yngste. Her har vi opplevd en fantatisk spillerglede og stolte barn som fikk en velfortjent pokal og applaus fra scenen.

 Vil også benytte anledningen til å takke alle som har bidratt inn til cupen!! Det er lagt ned utallige timer med dugnad og rundt 400 personer har vært i sving den siste måneden med forskjellige oppgaver ifm cupen! Bare å ta av seg hatten!

 Spesiell takk til Erdal cup komiteen som har losjet cupen igjennom eksemplarisk, Østsiden Askøy FK som har hatt sine medlemmer i sving og Vestsiden - Askøy og Ask Fotball som har lånt oss sine 3er baner! Tusen hjertelig takk!!

 Neste år fyller cupen 40! Da håper vi at det blir liv og røre på baneomeådet og full gymsal når nye barn skal i ilden og skape idrettsminner for livet!

 Hvis noen ønsker å være med på laget og skape en fantastisk ramme til neste år, så ikke nøl med å ta kontakt.

 Håper vi ser alle lag igjen til neste år!


Link Askøyværingen

2019:

https://www.av-avis.no/sport/i/lAnXgM/Se-bildene-Jubileumsutgaven-av-Erdal-Cup

https://www.av-avis.no/sport/i/y35w6e/Se-bildene-Stralende-sol-og-feststeming-for-de-yngste-pa-Erdal-cup

2018

https://www.av-avis.no/sport/i/9mMoGp/Se-stor-bildeserie-fra-Erdal-cup

2017

https://www.av-avis.no/sport/i/qo5MO/Liv-og-rore-pa-Erdal-cup-Jeg-ELSKER-fotball

https://www.av-avis.no/sport/i/qoKR1/Farre-spillere-pa-banen-skal-gi-storre-fotballglede
0 Kommentar

Kickoff Sport Norge Askøy

Postet av Erdal Idrettslag den 20. Mar 2019

Sport Norge Askøy kjører kickoff for Østsiden FK!

I den fornindelse er det gode rabatter på klubbkolleksjonen til Erdal IL og Østsiden FK Askøy.

Velkommen innom!
0 Kommentar

Nytt æresmedlem i Erdal Idrettslag

Postet av Erdal Idrettslag den 21. Feb 2019

Under årsmøte til Erdal Idrettslag  19 feb ble det stemt inn nytt æresmedlem!

Rune Søreide har bidratt i en årrekke til klubben som spiller, ulike roller i støtteapparatet, viktig bidragsyter til Erdal Cup og primus motor for oldboys laget. Rune har spilt en svært viktig rolle for å få på plass anlegget til Erdal IL slik vi kjenner det i dag. Han har brukt uendelige timer for klubben og har vært med å skape engasjement og utvikling i bygden.  Rune la i år fotballskoene på hyllen for godt og tiden var da inne for å gi han en velfortjent oppmerksomhet i form av æresmedlemskap.  Dette var vel fortjent og hele idrettslaget gratulerer deg Rune!0 Kommentar

Årsmøte Erdal IL 2018

Postet av Erdal Idrettslag den 1. Jan 2019

01.01.2019

Erdal IL kaller herved inn til årsmøte tirsdag 19.02.2019


Mer informasjon finner du her:

http://www.erdal-il.no/p/29175/arsmote


Last ned innkalling her: Innkalling årsmøte EIL.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline