Erdal IL - Treninger Covid 19 v5

Postet av Erdal Idrettslag den 30. Mai 2020

Nye retningslinjer for klubben med virkning fra 1 Juni 2020.


NFF er glade for at fotballen gradvis tilnærmer seg normal aktivitet. Forutsetningen er at alle aktører overholder smittevernreglene og tar ansvar for at dette skjer innenfor regelverket.

NFF har laget enkle og tydelige koronavettregler som tar utgangspunkt i myndighetenes gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger. Disse reglene vil revideres fortløpende i tråd med myndighetenes endringer.

Les mer her: https://bit.ly/2zK2kXL

                                               Klikk på bildet for å komme til klubbdokumentasjon0 Kommentar

NFF Hordaland inviterer til nytt møte onsdag 3.juni, 18:00 – 19:30.

Postet av Erdal Idrettslag den 29. Mai 2020

NFF sender i dag ut oppdaterte retningslinjer for dem som er 19 år eller yngre. Og for dem som er 20 år eller eldre. Retningslinjene trer i kraft 1.juni.


Les mer her


0 Kommentar

Sport Norge handledager 27.-30.mai.

Postet av Erdal Idrettslag den 25. Mai 2020

Sport Norge Askøy ønsker alle medlemmer i Erdal IL velkommen til en hyggelig handel! 

Priser på plakat oppgitt med rabatt

Forbehold om at enkelte produkter må bestilles.


LAST NED APP HER:


APP store

GOOGLE PLAY store

APP fungerer som ditt medlemskort i klubben!


0 Kommentar

Trening i barnefotball 6-10 år Koronaperioden

Postet av Erdal Idrettslag den 20. Mai 2020

NFF har laget en ny versjon av Equinor Landslagsskole, med øvelser som sørger for kamplik trening i henhold til koronavettreglene. 

Link til side: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/landslagsskolen/2020/koronaversjon-av-landslagsskolen/ 

Link PDF: Trening i barnefotballen 6-10 år Koronaperioden.


Lykke til med treninger!


Tyder på at vi er tilbake til normalt fra 15 juni:

https://www.vg.no/sport/i/jdqRao/nif-jubel-regjeringen-tillater-barnefotball-med-kontakt-fra-15-juni?fbclid=IwAR3_vlehKzAfZNHZAkQjqO2e_z1_OMtki1Jp53XW7Ac1f7hDi5qjN3l1kbo0 Kommentar

Møte barnefotball NFF Hordaland

Postet av Erdal Idrettslag den 20. Mai 2020

Til klubber

 

I går, tirsdag 19.mai, gjennomførte vi digitalt møte gjeldende barnefotball. Formålet var å opplyse om status knyttet til retningslinjer, og viktigst gi inspirasjon, motivasjon og enkleregjøre det å sette i gang aktivitet. Mange er godt i gang allerede, mens det fortsatt er noen som vegrer seg. Det har vi stor respekt for, derfor ønsker vi å være synlig å hjelpe slik at flest mulig kommer i gang også for barnefotballen.

 Presentasjonen finner dere vedlagt, sammen med en ny produsert powerpoint om trening i barnefotballen.

 Innspillingen av møtet, videoen Magnus Johansson brukte, og lenker til informasjon finnere dere i saken som er lagt på vår hjemmeside. Den finner dere her.

 NIF publiserte i dag en strålende nyhet, om at Regjeringen åpner opp for mer normal idrettsaktivitet for barn og ungdom i løpet av juni. Vi skal komme med konkret og oppdaterte informasjon og retningslinjer på dette så raskt det er produsert. Men, viktig å poengtere at dette ikke er før 15.juni

 

Link til presentasjon av møtet finner du her:  Barnefotballmøte 19.mai presentasjon

Ta kontakt om noe er uklart.


 

Hordaland_sidestilt_3f_rgb_72dpi0 Kommentar

Fjord1 støtter laget!

Postet av Erdal Idrettslag den 19. Mai 2020

Det er en stor glede å melde at Fjord1 støtter laget! Det er som alle kjenner til en spesiell hverdag for alle og derfor ekstra kjekt at Fjord1 gir 10.000 kroner til utvikling av klubben videre til det beste for barn og unge i lokalsamfunnet!  Erdal Idrettslag takker så mye for støtten og oppfordrer våre medlemmer til å sjekke ut facebook og hjemmesiden til Fjord1!

                                                                                   klikk her

                                                                         Hjemmeside Fjord1


Tusen takk!0 Kommentar

Gratulerer med dagen!

Postet av Erdal Idrettslag den 17. Mai 2020

Erdal Idrettslag gratulerer alle med dagen!

Det har vært ett annerledes år på alle måter hittil. Vi som klubb har ikke fått startet sesongen enda, det har vært stengt idrettsplass og treninger har måtte vike for nasjonens felles innsats mot koronaviruset.

Nasjonaldagen rammes på lik måte, vi må utebli fra toget, vi samles ikke på skoler, vi sitter hjemme med våre nærmeste. Dette er selvsagt helt utenom det vi er vant til, men som med alt annet er ingenting så gale at det ikke er godt for noe! Vi har alle måtte tenke nytt. Dette har styrket lokalsamfunnet på mange måter. Vi ønsker å støtte opp lokale bedrifter, vi oppretter nye samarbeid på tvers av bransjer og vi finner nye måter å benytte teknologien! Dette kan være faktorer som styrker samfunnet på sikt, men hvem vet hva framtiden vil bringe!

Noe som er helt nytt er lokale krefter som har gått sammen, fått lokalsamfunnet i ryggen og som akkurat nå dokumenterer vår flotte nasjonaldag på vår flotte øy!


Se mer her:

https://www.youtube.com/watch?v=FCyli_UAC_w 


Ønsker tilslutt alle en flott dag! Gratulerer med dagen!0 Kommentar

Status seriespill og kampavvikling

Postet av Erdal Idrettslag den 16. Mai 2020

Et foreløpig utkast fra NFF Hordaland om sesongen 2020

Endelig beslutning fattes av kretsstyret så snart avklaring vedr. dato for oppstart foreligger.

Kort info

Det foreligger dessverre fortsatt ikke en eksakt dato for når vi vi igjen kan utøve regulær fotball for alle, og spille fotballkamper på alle nivå.

NFF og kretsene vurderer situasjonen fortløpende, herunder drøfter mulige løsninger for seriespillet når det igjen åpnes for dette. For de lokale turneringene i Hordaland er pr. i dag dette status på hva som er til vurdering som alternative løsninger for de ulike nivå og aldersgrupper.

Forutsetning: Myndighetene åpner for normal kampaktivitet og oppstart i august 2020.


Les mer her:

https://www.fotball.no/kretser/hordaland/aktivitet/artikler/2020/presisering-vdr.-aktivitet-i-nff-hordaland/?fbclid=IwAR3-UBNWShUbP7JH4OUc7010mDr3voTjVBTUD74WkJmyJ3VnvhauHg3tTbM


0 Kommentar

NFF Hordaland informasjonsmøte med klubber

Postet av Erdal Idrettslag den 14. Mai 2020

Det ble holdt klubbmøte via teams 12 mai. Her er presentasjonen som ble gjennomgått på møtet.


Les mer:

https://www.fotball.no/contentassets/5d6c676f98944c4c93acaf517b6b93f8/presentasjon-informasjonsmotet-12.mai.pdf


0 Kommentar

Klubbkolleksjoner 2020

Postet av Erdal Idrettslag den 13. Mai 2020


Klubb og trenerkolleksjon 2020

Nytt av året er ny trenerkolleksjon i klubben. Dette gir litt flere muligheter når det er tid for trenerlønn. Dere kan allerede ta en titt på hva som kan velges mellom i år:-)


Alle varer som handles via kolleksjonene hentes ut på Sport Norge Askøy

Se kolleksjonene her:https://www.erdal-il.no/shop/product/520/erdal-il---klubbkolleksjon-(-kjopes-hos-sport-norge-askoy-)


0 Kommentar

Treningssituasjon Covid-19 Versjon 4

Postet av Erdal Idrettslag den 11. Mai 2020

Hei!

Det er igjen kommet nye retningslinjer, denne gang for breddefotball og deres treningssituasjon. Det er nå laget en versjon 4 av klubbdokumentet som inneholder retningslinjer i skrivende øyeblikk. Det oppfordres fortsatt til god håndhygiene og vask av utstyr. Avstanden er nå satt til minimum 1 meter og det kan oppholde seg flere på bane området. Har samlet nødvendig informasjon i dette dokumentet som jeg ber alle lese godt gjennom. Lykke til med treninger! 


                                                              Erdal IL - Treninger Covid 19 v4.

Spør om dere lurer på noe!


Klubbveileder finner dere her


0 Kommentar

Medlemskontingent 2020

Postet av Erdal Idrettslag den 11. Mai 2020

Hei!

Da er kontingent lagt til for utsendelse. Har hatt litt problemer med konfigureringen av utsendelsen, så dette har gjort at enkelte har allerede mottatt e-post om betaling. De som ikke har mottatt mail enda vil motta denne 20 mai. Nytt av året er at det er mulig å opprette avtalegiro. Fristen for betaling er 31 juli, men systemet er bygd opp slik at det vil sendes påminnelse 1 gang i måneden. Har du ikke mottatt kontingenten 20 mai, sjekk først spamfilter og søppelbøtte, deretter gi beskjed til klubben at du ikke har mottatt betalingsmail.

I e-posten du mottar vil du få 3 betalingsalternativer. Avtalegiro, faktura eller kortbetaling, her velges det som passer best for den enkelte.


Hvis det er feil i utsendelsen eller du ikke skal motta kontingent fra Erdal IL kan du kontakte oss på e-post faktura@erdal-il.no.


0 Kommentar

Erdal Cup erstatning fra staten

Postet av Erdal Idrettslag den 11. Mai 2020

Denne uken fikk klubben penger fra lotteri- og stiftelsestilsynet som kompensasjon for avlyst Erdal cup. Klubbene kunne søke støtte for tapte billett og påmeldingsavgifter. Erdal IL sendte inn søknad og har nå fått denne innvilget. Dette hjelper på da Erdal cup er klubbens viktigste inntektskilde.


Staten satt av 600 millioner kroner til idretten for erstatning av tapte inntekter i mars og april måned, samt 300 millioner til kultur.


0 Kommentar

Informasjonsvideo hjemmeside

Postet av Erdal Idrettslag den 10. Mai 2020

Hei

Klubben ønsker at hovedplattformen i klubben skal bli vår hjemmeside www.erdal-il.no. Det er den siste uken lagt inn en rekke funksjoner i nettsiden. På sikt er det også tiltenkt en løsning for administrering av treninger og kamper integrert i hjemmesiden. Vi har ikke fått dato på når denne kommer, så inntil videre kan Spond benyttes av lag i klubben. Vi håper at alle ser på videoen og gjør seg kjent med innholdet. Jeg tror det er meget høyt potensiale i hjemmesiden.


Det er som nevnt jobbet med flere funksjoner og i den sammenheng er det gått ut en del avtalegiroer som ikke skulle gått ut. Grunnen var at det lå en undergruppe i medlemstreet som ikke var fjernet. Den er nå fjernet og vi nærmer oss utsendelse av klubbkontingenten. Det er bare å overse feilutsendelser, de er allerede avsluttet faktura på.


Litt informasjon om funksjoner lagt til

Klubbarrangement er samlet på en link, her kan du melde deg på og bestille brannkamper når sesongen går i gang eller delta på Kahoot quiz i regi av klubben. Alle arrangement legges ut her. Kan også melde dere på via APP.

Nettbutikker og cashback avtaler

Klubbens egen nettbutikk samt våre samarbeidspartnere sin er samlet på ett sted, Her kan medlemmer handle på nett og støtte klubben og lokale bedrifter, Det finnes også linker på høyre side av skjermen med link til blant annet tilbud som kan legges ut av klubben. 

Treningstider og møtelokaler. Det jobbes med å få oversikt treningstider direkte i kalender. Håpet her er at man kan gjøre treningstider som ikke benyttes tilgjengelig med ett klikk og at andre kan bestille ledige timer direkte via siden her. Bestill time knappen og første mann til mølla får timen som er ledig. Denne er ikke helt klar enda, men håper dette blir ett stort steg i riktig retning for klubben. Funksjonen blir noenlunde lik som ved bestilling av styrerom, klubbrom eller grendahuset som kan bestilles via møterom linken på hjemmesiden. All relevant infromasjon rundt klubben er nå samlet under klubb dokumentasjon og praktisk informasjon.

Diverse informasjon


Under nettsider er det forsøkt samlet diverse nettsider som omhandler både klubbdrift, dugnadsprodukter ved behov for dugnader i lag og generell informasjon om hva som rører seg på Askøy.


VIDEO OM BRUK AV HJEMMESIDE

klikk på bildet

Det vil jobbes med å skru klubben over på hjemmesiden, slik at den kan fungere som hovedplattform av kommunikasjon innad i klubben. Ber alle se video og gjøre seg kjent med verktøyet.

les

Erdal IL - Kommunikasjonsstrategi 


0 Kommentar

Støtt klubben med netthandel

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Mai 2020

Nytt nyhetsbrev med samling av alternative inntektsmuligheter for klubb og lag er nå sendt ut til våre medlemmer. Her finner du også litt informasjon om hva som rører seg rundt klubben!


Alt blir bra igjen!


0 Kommentar

Klubben har fått nettbutikk!

Postet av Erdal Idrettslag den 6. Mai 2020

Supporterbutikk på nett!

Erdal IL har opprettet supporterbutikk på nett. Her kan du finne egne produkter og klær med klubblogoen I TAKT med bygden. Effektene du finner her er ikke treningstøy eller produkter vår samarbeidspartnere Select og Sport Norge selger! Viktig at klubbkolleksjonen handles via Sport Norge Askøy!


Du kan også finne forskjellige måter å støtte klubben ved kjøp via nettbutikken, som f.eks en fiktiv vafell, kaffekopp eller støttemedlemskap. Du kan også kjøpe egne supportereffekter som skjerf, buff eller kaffekopp. Alt du handler for genererer kickback til klubben. 


Vi har fått gratis nettbutikk med supporterutstyr av supporter.no. Sjekk den ut her:

https://supporter.no/erdal-il


Klubben er også i ferd med å skaffe seg flere Kickbackordninger hvor du kan sponse klubben ved å handle på nett.  Dette er avtaler som gjør at du kan handle direkte fra grossist via Måkestad Engros, handle lokalt på Monter Askøy eller sjekke ut skvis.no som har en rekke varer mellom himmel og jord. Du kan sjekke ut sidene med direkte link på hjemmesiden vår!


Sjekk også ut tilbud her: 

 https://www.erdal-il.no/shop/index 

0 Kommentar

Oppdaterte koronavettregler

Postet av Erdal Idrettslag den 6. Mai 2020


Gjelder fra 7 mai 2020

3. april la NFF ut fotballens koronavettregler med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger, herunder nevnte fellesidrettslige anbefalinger fra NIF.

Fra 7. mai er det nye anbefalinger som gjelder. Disse gjelder all organisert aktivitet på en fotballbane. 

Oppdaterte plakater og annet grafisk materiale vil bli lagt ut på fotball.no innen kort tid.

Fotballens koronavettregler

 • En fotballbane regnes som et offentlig sted, og det skal maks være 50 personer tilstede.
 • Det skal være en definert ansvarlig ved all organisert trening som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.
 • Maks 15 spillere per gruppe. En leder per gruppe som påser at aktiviteten er i henhold til smittevernreglene.
 • Alltid en meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.
 • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
 • Husk at ballen er en potensiell smittekilde og må rengjøres med såpe før og etter bruk
 • Kun keeper kan ta på ballen med hendene
  • Maks to spillere (keepere) per gruppe (+ eventuell keepertrener) kan ta på ballene gjennom hele økta, gitt at de bruker egne keeperhansker.
 • Unngå heading
 • Kjegler og annet utstyr bør håndteres av en og samme person gjennom hele aktiviteten
 • Felles garderober skal ikke benyttes
 • Husk gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, god tilgang på Antibac og rutiner for grundig vask av hender, før og etter aktiviteten.

Anbefalte grenser for antall spillere / ledere på:

11-er bane: 50 spillere/ledere
7/9-er bane: 25 spillere/ledere
5-er bane: 15 spillere/ledere
Ballbinge: 6 spillere

Klikk her for å se klubbenes koronaveileder

Klubbenes ansvar

Klubbene har ansvar for at fotballaktivitet som skjer i klubbregi foregår innenfor gjeldende vedtak og regler. Klubbene og/eller anleggseiere vurderer selv om det er ønskelig å åpne banene for egeninitiert og/eller organisert trening, og videre vurderer klubbene selv om de ønsker å sette i gang organisert trening. Klubben bør i så tilfelle utarbeide og kommunisere tydelige retningslinjer for hvordan eventuell klubbstyrt aktivitet skal organiseres i egen klubb.

 • Klubber som tilrettelegger for fotballaktivitet skal holde seg oppdatert på relevante anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter, og NFF og tilrettelegge aktiviteten i samsvar med dette.
 • Det skal ikke utøves fotballaktivitet med mindre man er helt trygg på at aktiviteten ikke bidrar til økt smitterisiko og den kan utøves i samsvar med helsemyndighetenes anbefalinger. I motsatt fall, skal aktiviteten umiddelbart avbrytes.

Klubbene og/eller anleggseiere kan ikke ta ansvar for at eventuell egeninitiert trening på fotballanlegget skjer innenfor helsemyndighetenes anbefalinger. Dette er selvstendig ansvar for spillere. For barn og unge har foreldrene et særskilt ansvar.

Klubber og/eller anleggseiere oppfordres til å merke banene/anleggene med kommunikasjon (f.eks. plakater) hvor gjeldende rammer for evt. egenaktivitet fremkommer tydelig.

Fotballforsikringen

Fotballforsikringen dekker normalt organisert aktivitet. NFF har i dialog med Gjensidige blitt enige om at fotballforsikringen nå også utvides slik at den også dekker egentrening så lenge dagens situasjon vedvarer. Dette betyr at all strukturert egentrening som fotballaktiviteter, løpetrening og styrketrening.

Klubben bør kommunisere tydelig overfor spillere, trenere, tillitsvalgte og foresatte at klubbstyrte treninger er frivillig.

Det anbefales videre at klubben henger opp infoskriv med gjeldende retningslinjer og banekart med soneinndeling, og at dette må også deles på sosiale medier og til medlemmene.


0 Kommentar

Nyhetsbrev Erdal Idrettslag

Postet av Erdal Idrettslag den 2. Mai 2020

Nyhetsbrev Erdal Idrettslag mai måned er nå lagt ut. Her finner dere informasjon rundt klubben og hvordan klubben er bygd opp. Gi gjerne en tilbakemelding om det er ting dere ønsker med i nyhetsbrevet.


Nyhetsbrev Erdal Idrettslag finner deree her:

 https://www.erdal-il.no/home/viewmail?id=55750 Kommentar

Levert av IdrettenOnline