kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019Hei alle sammen!Det er nå på tide med utsendelse av kontingent for Erdal IL. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og en av grunnene til at vi kan gi cupstøtte, avslutningsgaver og mat, utstyr, gratis cup påmeldinger og bidra til sosiale tiltak i klubben. Vi har i Erdal IL et mål å ha blant de aller laveste kontingentene på øyen og ingen treningsavgift. De seneste årene har det gått noe tregt å få inn disse pengene til klubben. Jeg håper alle som nå snart mottar e-post om kontingent betaler inn så snart som mulig, slik at vi kan fortsette med lav kontingent og gi det meste ut igjen til våre unge medlemmer!Alle som betaler kontingenten før 15 juni er med i trekningen av signert Branndrakt  Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!

0 Kommentar

Kontingent 2019 på vei!!

Postet av Erdal Idrettslag den 31. Mai 2019

Hei alle sammen!


Det er nå på tide med utsendelse av kontingent for Erdal IL. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og en av grunnene til at vi kan gi cupstøtte, avslutningsgaver og mat, utstyr, gratis cup påmeldinger og bidra til sosiale tiltak i klubben. Vi har i Erdal IL et mål å ha blant de aller laveste kontingentene på øyen og ingen treningsavgift. De seneste årene har det gått noe tregt å få inn disse pengene til klubben. Jeg håper alle som nå snart mottar e-post om kontingent betaler inn så snart som mulig, slik at vi kan fortsette med lav kontingent og gi det meste ut igjen til våre unge medlemmer!


Alle som betaler kontingenten før 15 juni er med i trekningen av signert Branndrakt  


Gi beskjed om dere ikke mottar kontingent innen 5 juni!


0 Kommentar

25.000kr til klubben🙌

Postet av Erdal Idrettslag den 29. Mai 2019


Erdal IL får 25.000kr fra Askøy energi etter stemmekonkuranse!
Tusen takk til alle som har stemt på oss!!


0 Kommentar

Handledager Sport Norge Askøy

Postet av Erdal Idrettslag den 16. Mai 2019

Benytt sjansen til å handle fra blant annet klubbkolleksjonen til reduserte priser! 


0 Kommentar

Sammen mot barnefattigdom

Postet av Erdal Idrettslag den 8. Mai 2019

«Sammen mot barnefattigdom»

Samarbeid mellom Askøy kommune og lag og foreninger på Askøy.

I Erdal IL ønsker vi at alle barn skal kunne delta, uavhengig av foreldrenes økonomi. Vi kan være med å legge til rette for dette. Vi har mulighet til å være med å dekke eksempelvis turneringer/turer, utstyr samt kontingent. Hvis dette er aktuelt for at ditt barn skal kunne delta kan du ta kontakt med: Bjørn Ove Astrup/98882896/post@erdal-il.no. Den som tar imot din henvendelse har taushetsplikt!


I nær framtid sendes kontingenter ut fra Erdal IL. På grunn av dårlig økonomi kan dette for noen være en utgift som ikke er mulig å dekke. Vi ønsker at alle barn skal kunne delta uavhengig av foreldrene sin økonomi. Hvis dette er en utfordring for deg ta kontakt med: Bjørn Ove Astrup/ 98882896/ post@erdal-il.no, så kan vi være med å legge til rette. Den som tar imot din henvendelse har taushetsplikt!


Alle skal få mulighet å være med!


Mvh

Erdal IL


0 Kommentar

Nok en anneledes dugnad!!

Postet av Erdal Idrettslag den 7. Mai 2019

Hei!!

Hjelp oss gjerne med å vinne 25.000 kroner. Ta deg til til ett tastetrykk :-)


Askøy Energi


Hei og takk for din søknad!

            

Tusen takk til alle dere som har sendt oss søknader på små og store prosjekter! I år var det ekstra mange søkere og vi har lest gjennom hver eneste en og kan slå fast at det er utrolig mye bra innsats i lokale lag og foreninger. Vi har trukket ut tre finalister som skal konkurrere om de tre pengesummene:

Premie

            

Premien dere kjemper om er henholdsvis 25 000, 15 000 og 10 000 kroner! Flest stemmer gir høyeste premie.

            

For finalistene

            

Nå gjelder det å sanke så mange stemmer som mulig til sitt prosjekt. Vi anbefaler derfor at du bruker linken nedenfor til å dele på foreningens nettside, facebook, instagram eller andre sosiale medier og selvfølgelig på alle medlemmenes egne sider. Del og stem i vei! 

            

Stemmeperiode frem til tirsdag 21. mai 2019.

            

For dere som ikke ble trukket denne gangen takker vi for søknaden!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline