Covid-19 Oppdateringer!

Postet av Erdal Idrettslag den 6. Nov 2020



Askøy kommune

Askøy kommune har kommet med siste tiltak Våre medlemmer (3-12 år) kan trene ihht koronareglene datert 12 oktober. (forbehold om endringer fra NFF Hordaland) 

Det blir ikke Cup deltakelse på våre lag. (forbehold om endring fra 23 nov) Gymsal kan benyttes forutsatt at trenere tar rengjøringskurs i regi av Askøy kommune, ellers holdes gymsalen stengt for all aktivitet. 

Breddeidrett og amatørkultur for voksne over 20 år blir forbudt. 


NFF Hordaland 


I NFF Hordaland gjelder nå følgende med virkning fra i dag, 6.11.20 Krets- og forbundsaktiviteter All kampaktivitet stanses og avlyses i hele fotballkretsen, og sesongen er avsluttet pr. 5.11.20 

All sone- og kretslagsaktivitet avlyses i november og desember 

Alle fysiske kurs, samlinger og møteplasser avlyses ut året 

All nasjonal kursvirksomhet utsettes, foreløpig ut året 

Klubbaktiviteter Trening på lagsnivå i klubbregi opprettholdes for barn og ungdom 

All kampaktivitet stanses og avlyses i hele fotballkretsen, og sesongen er avsluttet pr. 5.11.20 

All trening for voksne (født 1999 og tidligere) stanses og er ikke tillatt 

Alle aktivitetstilbud i klubbregi utover lagstreninger skal avlyses, herunder tiltak for utøvere på tvers av lag og klubber 

NFF Hordaland anbefaler og oppfordrer videre til at fysiske møteplasser i klubbregi begrenses så langt mulig, og at møter som hovedregel gjennomføres digitalt. Det er viktig at organisasjonslivet og klubbhverdagen lever, men at vi viser ansvarlighet gjennom å gjennomføre mest mulig digitalt de kommende ukene. 

Avslutningsvis oppfordrer vi alle våre klubber og medlemmer til å ivareta hverandre, være med på dugnaden og vise ansvarlighet. 


All samlet informasjon rundt Covid-19 er oppdatert på vår hjemmeside! https://www.erdal-il.no/p/56002/covid-19-informasjon 


Facebook innlegg


Askøy kommune

HJELP!!! 🙏🙏
Vennligst IKKE ring koronatelefonen eller legevakten for å spørre om hvilke tiltak som gjelder på Askøy. Det binder opp kapasitet vi trenger til helsehjelp! Tiltakene kan du lese på hjemmesiden, og i alle medier i bergensregionen.
Vi gir ingen unntak - du trenger heller ikke ringe eller sende e-post til kommuneoverlegen. Skal du ha selskap? Beklager, det kan du ikke!
Skal du ha huset fullt? Nei, maks 5! Skal du på trening? Det kommer an på hvor gammel du er. Uansett: vær så snill; les informasjonen selv, vi har ikke kapasitet til å lese det opp for deg 🙁 Tusen takk for forståelsen, og del gjerne videre 👍
Bildet kan inneholde: blomst, plante og utendørs



36Lena Holmedal og 35 andre

47 delinger
Liker

Kommenter

Del






NB   ABO







  • Treninger for barn og ungdom under 20 år kan gjennomføres, men arrangementer som kamper, cuper, turneringer og lignende tillates ikke.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.