En annerledes dugnad for ERDAL IL ! Brann - Ranheim

Postet av Erdal Idrettslag den 30. Apr 2019

Dette blir gøy!! :-)
   
   Vi GRATULERER ERDAL IL som vinner av kampopplevelsen;
   Brann-Ranheim søndag 5/5 2019 kl. 18:00
   
   Dere vil disponere BRANNBUSSEN fra Erdal kl. 16:45 til Brann stadion og retur etter kampen, samt 50 billetter til kampen.
   
   Vi håper premien faller i smak hos laget og støttespillere.
   
   Det er bare til å sette i gang og samle troppene!
   
   Vi oppfordrer alle som er med til å ta bilder (både før, under og etter turen) og dele på instagram #egemed   #TideBrannbussen @Tide.no samt eget lagnavn.


 Dette ble en suksess!!


 Jeg trodde vi skulle slite med å fylle 67 billetter, men der tok jeg feil!!

 Fristen for påmelding er nå gått ut og det er sendt bestilling på ekstra buss og nesten 100 ekstra billetter!!  Totalt har 163 personer sagt at de vil være med å hente første 3 poenger på Brann stadion i år !!
 Det må jeg si!  

 Klubben har besluttet å legge ut penger for å skape en happening for våre medlemmer og det er kjekt å se at det er så godt engasjement rundt klubben!!


06.05.2019 kl 1035

Erdal Idrettslag på Brannkamp 🙂

 Dette ble ett kjempearrangement for klubben og hele 170 stk meldte seg på!! 

 Vi reiste til stadion med #tidebrannbussen samt at forelder i klubben trådde til og kjørte 1 buss for oss, i tillegg ble det samkjøring for foreldrene som ble med på kamp.

 På fansonen var det aktiviteter for våre unge medlemmer og besøk av blant annet Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen. Videre gikk ca 60 stk til den ærefulle oppgaven som flaggbærere rundt baneområdet og fikk stå på banen under nystemten 🙂. Dette var en oppgave som ble tatt på alvor🙌

 Mange stilte i klubbkolleksjon og heiet ivrig på Brann under hele kampen. Dessverre ble det ikke 3 poeng, men en trøst var besøk av Gullbrann i bussene etter kampen!😊

 Alt i alt ble dette en fantastisk dag som jeg er helt sikker på har styrket samholdet i klubben og gitt motivasjon til sesongen som akkurat er i gang. Dette var gøy!!

 Stor takk til Tide for denne flotte opplevelsen og Brann som har vært meget serviceinnstilt🙌

 Kjempedag for våre unge medlemmer og voksne rundt klubben!😊👏

 #egemed #tidebrannbussen #brann #kampopplevelsen #erdalilKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.