Bli med på laget!

Postet av Erdal Idrettslag den 6. Nov 2020

E-sport Erdal IL

Lokalet er på plass. Utstyret bestilt inn. Nå venter vi i spenning på å gå i gang for fullt med eFotball :-)  

Erdal IL bestemte seg for å starte E-sport gruppe i klubben da det viste seg at vi hadde en lokal spiller i Espen Haugland på høyt nivå. Espen sa tidlig ja, til å lede gruppen i Erdal IL og brenner for å nå ut med E-sport til ungdommer i bygden og Askøy generelt. Det tok ikke lang tid før første spiller var på plass med Martin Veivåg som skal representere Erdal IL i konkurranser :-) Her trenger vi 1 spiller til som kan delta i klubbregi!. Det vil komme mer informasjon rundet dette fra klubben og kontingent vil fastsettes i februar da klubben har årsmøte. Til den tid vil det koste 50 kroner å være medlem og forsikring via klubben. Nå skal retningslinjer lages, inkludering av fysisk aktivitet planlegges og lokalet tilrettelegges for mulighet til å gjøre lekser og ta seg litt frukt og vann mellom slagene. Vi gleder oss stort til fortsettelsen! 

Vi ønsker også oppstart av en liten mediegruppe i klubben. Tanken her er å lage små innslag om klubben og aktiviteter rundt den. Lage en "cupteaser" samt kanskje intervjuer av personer tilknyttet klubben. Her er det mange muligheter, og hvem vet, kanskje blir det Erdal TV på sikt :-) Har du kompetanse her, ønsker å lære eller brenner for dette?  


Ta kontakt med klubben! 

https://www.erdal-il.no/p/29168/kontakt-oss

eller


Ønsker du å være med i vår E-sport gruppe?


Meld deg inn her

(Klikk på bildet for å melde deg inn)

10-13 År - Kun treninger i klubblokalet

14+ Treninger samt kan konkurere i klubbregiAskøy 24 har laget en reportasje om Erdal IL og oppstart E-sport gruppen.


SE REPORTASJEN HER! (klikk på bildet)


Sparebanken Vest overrasket oss i Erdal IL med sjekk på 50.000 kroner!TUSEN TAKK TIL SPV!! Dette ble en pangstart for E-sport og mediegruppen!Vi gleder oss og håper å se deg på plass i våre lokaler


NB!

Koronasituasjonen kan gjøre at oppstart må utsettes inntil videre! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.