Vil du være med på laget?

Erdal IL - E-sportGeneralsponsor: Kun én generalsponsor. Dominerer web, facebook, arrangementer, tekstiler og banner i lokale. Generalsponsor er på plass for 2021! Safesport AS er en bedrift fra Askøy og har inngått avtale med Erdal IL E-sport for 2021 sesongen. Vi ønsker velkommen med på laget! 

Mer informasjon kommer
Lansponsorer: En lan sponsor er en sponsor som gir oss muligheten til å dele ut premier, komme med utstyr til oss eller tilby oss rabatt på diverse varer. 


Skvis.no har inngått sponsoravtale med klubben. Skvis.no har en rekke varer i sin nettbutikk hvor medlemmer kan skaffe cashback til klubben ved å handle på nett! De kan også stille med gavekort fra sin nettbutikk på arrangementer i regi av klubben.


 

Hovedsponsor: Bli hovedsponsor med årlig sum på minimum 3000 kroner. Det kan være flere hovedsponsorer og disse vil få logovisning på alle kanaler samt logo/banner på plagg og lokale. 


Støttesponsor: Ved sponsing av minimum kr 2000 i sponsormidler får dere logo på hjemmeside og plagg\tekstiler.


Skiltreklame:  Få logo til din bedrift på Erdal Idrettsplass og hjemmeside for 3000kr + skilt kostnad første år. Logo vil også vises på nyhetsbrev fra klubben.Kontakt oss for å vite mer om våre planer :-)