Historisk hendelse i Erdal IL

Postet av Erdal Idrettslag den 29. Okt 2020

Erdal IL har startet E-sport gruppe hvor vi ønsker å tilby flere muligheten å være inkludert i klubbmiljøet.


Vår visjon er:  Erdal IL skal bidra til å skape et godt miljø og samhold i bygden, samt bidra til videreutvikling av idretten på Erdal,

Vi ønsker å etterleve dette og åpner nå opp for eFotball med underliggende avdeling for lyd og bilde. Vårt håp her er at de som ønsker å være tilknyttet ett klubbmiljø, men mangler interessen for å spille fysisk nå skal bidra inn, enten i form av å spille eFotball eller bidra med kompetanse innen lyd og bilde. Her ønsker vi at man kan lage innlegg for E-sport gruppen og klubben.

Vi ser også at det er store muligheter å hente ut synergieffekter ved samarbeid mellom skole og idretten i bygda. Dette vil vi utforske mer i tiden som kommer.


Les mer om e-sport her:

https://www.erdal-il.no/p/55346/hva-er-e-sport

Meld deg inn her:

https://www.erdal-il.no/register/apply/application

(fyll ut alle felt og velg e-sport gruppen for innmelding)

Kontingent vil bestemmes på årsmøte i februar 2021. 


Så det blir kun en innmeldingsavgift på 50 kroner for 2020. Dette for å få medlemskort i klubben og dermed forsikring gjennom klubben.


Har du lyst å være med på laget?  Ta kontakt!

 


Pangstart for E-sport gruppen!!Sparebanken Vest viser igjen sin fantastiske givervilje og overrasket oss i dag med en sjekk på 50.000 kroner!! Dette gir oss økonomisk spillerom og mulighet å kjøpe inn utstyr. Tusen hjertelig takk til Sparebanken Vest for støtten!


Tusen takk til Askøy24 som tok med besøk til oss i dag!


Se video her:  https://www.facebook.com/askoy24/videos/643568066236036

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.